Qui som

Més que distribució digital i màrqueting en línia… Benvinguts al Digital Music Management!
La solució que ja utilitzen centenars d’artistes, segells discogràfics i representants.

Qui som


KZoo Music som una companyia de Barcelona, pionera a Espanya en serveis de digitalització, distribució digital d’àudio i vídeo musical i serveis de màrqueting online especialitzats en músics, representants i productors discogràfics.

Fundada al 2009, la companyia acumula no obstant més de 10 anys d’experiència en distribució de música digital -a través també de la denominació anterior K Digital- i uns altres més de 30 anys en la indústria musical heretats de l’activitat dels nostres socis i fundadors, i de la nostra predecessora, K Industria.

La nostra trajectòria es troba a més a més avalada gràcies, entre d’altres, a les nostres consolidades relacions comercials amb companyies de referència a Espanya dins del sector discogràfic independent, com són T-Sunami, en la distribució física de CD, DVD, llibres i marxandatge; Satélite K, com a segell discogràfic; i Autoeditarte, com a companyia també pionera en serveis d’autoedició per a artistes, músics i grups musicals.

El nostre objectiu és aportar el màxim valor afegit a la teva carrera artística, activitat, projecte o negoci, a través d’oferir-te:

Un servei personalitzat i a la teva mesura:


Ens adaptem a les teves necessitats per convertir-nos en el teu agent o departament de vendes digitals. A més, a KZoo Music parlaràs sempre amb persones i amb la màxima immediatesa.

Una òptima difusió per a la teva música:

Gràcies a la nostra experiència al sector i a la qualitat dels nostres acords comercials, posem al teu abast la major cobertura del mercat en serveis de distribució, venda i màrqueting digital.

Un ferm compromís amb la teva economia:

Perquè desenvolupar la teva activitat pot ser una àrdua tasca, la transparència i puntualitat en els nostres reports de vendes i pagaments és un pilar fonamental del nostre servei.

Per tot això i molt més, KZoo Music som la primera companyia en oferir un servei més enllà de la distribució digital i del màrqueting online… Benvinguts al món del Digital Music Management!

0Followers
0Followers
0Subscribers